Activiteiten


1. Gym-plus lessen

Op dit moment loopt er een project in samenwerking met de Brede School Gouda en Sportpunt Gouda voor het schoolkind van 5 en 6 jaar met een mogelijke achterstand in de motorische ontwikkeling. Er wordt jaarlijks op de basisscholen van Korte Akkeren een bewegingsonderzoek gedaan op het gebied van de balvaardigheid, klimmen, evenwicht, rollen en springen. Dit bewegingsonderzoek gebeurt door een kinderfysiotherapeut in samenwerking met een sportdocent van Sportpunt Gouda. 

Lees hier meer over onze Gym-plus lessen


2. Motorisch inloopspreekuur kind 0-4

Cool Kids Kinderfysiotherapie heeft een motorisch inloopspreekuur. Dit is op maandag van 09:00 tot 10.00 uur. U kunt zich dan melden aan de balie van de kinderfysiotherapie op de tweede verdieping van Gezondheidscentrum Korte Akkeren.

lees hier meer over ons Motorisch inloopspreekuur


3. Move it! - Sporten voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar

Heeft uw kind problemen met bewegen en kan uw kind daardoor (nog)  geen geschikte sport vinden dan is er Move it! 

Uw kind sport / beweegt dan onder begeleiding van een kinderoefentherapeut en een kinderfysiotherapeut.

Lees hier meer over onze Move it! - Sportlessen


4. Dikke Vrienden Club

Steeds meer kinderen hebben vandaag de dag overgewicht. Dit is een steeds groter gezondheidsprobleem. Dikke kinderen hebben hier vaak veel last van. Ze worden meer gepest en kunnen minder goed meekomen met sporten. Voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar is er de Dikke Vrienden Club: een effectieve aanpak van overgewicht.

Lees hier meer over de Dikke Vrienden Club


Om uw kind aan te melden voor de Gym-plus lessen, de Dikke Vrienden Club en voor extra informatie over deze producten, vul ons contactformulier in of bel 0182-820991 of 0643980035.


© Cool Kids Gouda 2017 - T: 0182-820991 of 0643980035 - E: info@kinderfysiotherapie-gouda.nl